Varumärken

Maulau har valt märken med stor omsorg. De är valda eftersom de alla är fantastiska märken av högsta kvalité, och de är varandra olika. Olika märken för olika kroppar och olika åldrar.

Nedan följer en lista på våra leverantörer, och en kortare beskrivning om dessa.


ANITA

- "Nothing is more important than a well fitting bra"

Anita är det tyska underklädesmärket som funnits sedan 1886, och ägts av samma familj sedan dess. Över 130 år har företaget arbetat med komfort, kvalité och passform som tre viktiga byggstenar i formandet av underkläder. De beskriver själva att de eftersträvar tidlös look när de skapar underkläder, istället för att jaga kortvariga trender. Och de tillverkar underkläder med målet att göra livet lite lättare för kvinnan - "inget är viktigare än en välsittande bh".
För Anita är det också viktigt att företaget och alla som jobbar där ska arbeta under bra förutsättningar, arbetet ska alltid vara fair.CHANTELLE

- "We design lingerie"

Chantelle är det exklusiva märket från Frankrike, som ägs av CL Group. Sedan 1876 har det familjeägda företaget designat underkläder, och det är nu den 6:e generationen som håller på att ta över.

CL Group äger 4 olika underklädesmärken: Chantelle, Passionata, Chantal Thomass och Femilet. Dessa har det gemensamma målen hög kvalité, bra och olika passform för olika kroppar, och ett nyskapande tänk i sina produkter.

CL Group har i år 2019 blivit framröstat som "Creator Of The Year" av International Lingerie Fair. Ett pris som bevisar deras hårda arbete och kreativitet, bland alla sina märken. Ambitionen är att sticka ut i underklädsbranschen, upplevelsen ska bekräfta kvalitén.


PASSIONATA

Passionata är märket som har orden välbehag och frihet i fokus. Märket, som också ägs av CL Group (se information under Chantelle), är kända för sin något ungdomligare design och för sina bra priser med tanke på kvalitén.
Passionata erbjuder olika typer av former och modeller på sina underkläder, i så väl klassiska varianter som trendnyheter. De tillverkar bh från omkrets 65-85, och från A-G kupor.
Du får prisvärda, bekväma och snygga produkter av Passionata.

"As a group, we focus on quality, creativity and simplicity. We want to redefine the way lingerie is portrayed and leave persisting stereotypes behind. We create. You choose. "


DAMELLA

Det svenska märket Damella från Mullsjö, är en av norra Europas största tillverkare av damunderkläder, badkläder, sovkläder, morgonrockar samt strand- och fritidskläder.
Damella, som grundades 1937, är ett familjeägt företag och beskriver att god kvalité och sober design är två viktiga delar i skapandet av deras plagg.


AVET

Avet är underklädesmärket som inriktar sig till både män och kvinnor.
Märket har sin bas i Barcelona, och allt de tillverkar är producerat i Spanien, i deras egna faciliteter. Microfiber och bomull är främst de material som man arbetar med.
Att Avet vet, ser och känner att produkterna blir av bästa kvalité är det allra viktigaste för dem. Man ska veta vad man får när man köper Avet, material och komfort står alltid i centrum.

Företaget har funnits sedan 1952, och förutom sin baskollektion släpper de även två trendkollektioner per år, en för våren/sommaren och en för hösten/vintern.


MAGIC BODYFASHION

- "By Woman For Woman"

Märket som verkligen är magi! Magic Bodyfashion är märket som riktat in sig på de där smarta lösningarna till våra underklädesbekymmer. Onda axlar? MBF har lösningen! Fyller inte riktigt ut bh:n? MBF har lösningen! Bh:n är för tight runt ryggen? MBF har lösningen!
Förutom fantastiska accessoarer som löser problem som dessa, har de även skapat shapewears av olika slag, samt bh och trosor. 

Varumärket har funnits i över 25 år, och finns över hela världen, i drygt 60 länder.

"Each product has it´s own added value by using the latest innovations and finest quality in materials."


DIM

Det franska märket DIM är ett av världens mest kända strumpmärken. Man började tillverka strumpor på 50-talet, och märket är speciellt då det var just DIM som började med rundstickning, istället för att man hade en söm mitt bak på strumpbyxan. Det var även DIM som började med stay-ups, så kallade DIM-up.

Namnet kommer från franskans dimanche som betyder söndag. Söndagar var en dag man var finklädd på, och när bästkläderna åkte på passade väl en lyxig strumpbyxa från DIM extra bra.