Presentation

Vad är Maulau?


Maulau är företaget som tar underklädesbutiken hem till dig. Du får professionell hjälp att hitta den bh som passar just dig, och du kan i lugn och ro prova dig fram bland våra många modeller i ditt eget hem. Du får även information av oss, bland annat om hur en bh ska sitta och hur man tar hand om sina underkläder för att de ska hålla längre.


För varje kvinnas skull


Vi ser alla olika ut, olika kroppsform, olika bystform, därför behöver vi också olika sorters bh. Någon vill ha med båge, någon utan. Någon vill ha vaddering i kuporna, någon ovadderad. Någon har behov av ficka för protes, andra behov av bh med amningsfunktion.
Maulau är företaget som vill ha något för alla, och som värdesätter kvalité och hållbarhet, både ur en ekonomisk och miljöaspekt. Du ska inte behöva köpa nya bh flera gånger per år, och de du köper ska kunna leva i många år, om du tar hand om dem väl.
Rätt storlek och rätt modell gör så stor skillnad, men att själv hitta rätt är inte alltid så enkelt. Därför finns Maulau, för varje kvinnas skull.